(Saknar titel)

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Säkerhetspartner bjuder på middag

18 april 08:00 - 17:00

Evenemang Navigation

Hej!

Det går riktigt bra för oss på Säkerhetspartner; vi har en härlig stämning bland våra medarbetare och ett högt inkommande flöde av projekt som ger oss utmaningar, variation och stabilitet. Vi letar därför efter fler framtida medarbetare och vill gärna komma i närmare kontakt med er brandingenjörsstudenter.

För att göra mötet mer personligt och givande skulle vi vilja bjuda ut sex stycken studenter på middag i Lund respektive Luleå enligt följande tider:

–          Lund; 25 april, kl. 18.00

–          Luleå; 18 april, kl. 18.00

Det spelar självklart ingen roll vilken middag ni vill gå på utifrån studieort, anmäl intresse till den ort som passar bäst.

Med hänsyn till att vi ser att rekryteringsbehovet ligger inom ganska snar framtid har sistaårselever förtur. Vi vill också att ni skickar in CV och några rader om er själva, inkluderat en beskrivning om hur ni ser på era framtida jobb efter avslutad utbildning.

Vi behöver intresseanmälningarna senast den 2 april, skickas till ann-catrin.sandstrom@sakerhetspartner.se.

Mer om oss finns att läsa på www.sakerhetspartner.se, alternativt är det fritt fram att återkomma med intresseanmälan och/eller frågor till mig, se kontaktuppgifter nedan.

Detaljer

Datum:
18 april
Tid:
08:00 - 17:00