Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kvällsarrangemang med mat och mingel

25 september, 2018 17:00

Välkommen att delta på mat och mingel på Luleå Tekniska Universitet den 25 september 2018!

Den 25 september är det dags för externt programråd och hela dagen är fullspäckad med programrådsaktiviteter till vilka flertalet företag kommer för att medverka på. Dessa stannar sedan hela dagen för att avsluta alltihopa med mingel och mat där vi som studenter får en utmärkt chans att på ett avslappnat sätt ställa frågor och prata med företagare.

Med start klockan 10.30 i A3012 hålls ett programråd för påbyggnadsutbildningen civilingenjör i brandteknik med Michael Först och Joakim Sandström där följande diskuteras:

–        Påbyggnadsutbildningen – Hur ser programmet ut?

–        vad vi jobbar med

–        vad man lär sig i utbildningen

–        och mycket mer.

Detta följs av en lunch till vilken en anmälan krävs. Efter lunchen, med start klockan 13.00 hålls ett programråd i F1031 för brandingenjörsprogrammet och detta följs upp av en information om examensarbete med start klockan 15.00 i F1031.

Dagen avslutas med ett kvällsarrangemang, med start klockan 17.00 i personalrummet vid entré F13 där mat och mingel mellan studenterna och företagarna är huvudpunkten. Det är till denna del av dagen du som student ska prioritera att komma för att både käka, hänga och ställa frågor som du kanske funderat över en längre tid. Utöver flera konsultföretag och räddningstjänstrepresentanter kommer även Brandskyddsföreningen, Brandforsk och BIV att vara representerade.

Mat och dryck ingår i anmälan, det är helt gratis.

Detaljer

Datum:
25 september, 2018
Tid:
17:00

Arrangörer

Programledningen
BRINN

Anmälan är stängd för det här eventet.