Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FACK IT med Svebring

14 oktober 18:00 - 22:00

Hjärtligt välkomna ska ni vara till FACK IT med Svebring!

För oss Brand- och Riskhanteringsingenjörer finns en specifik grupp människor som jobbar för att just vi ska få rätt lön och andra bra avtal. Under 20 minuter kommer Svebrings ordförande Mikael Andersson hålla ett kortare föredrag om vilka fina erbjudanden som finns för oss som yrkesverksamma och varför vi ska ta del av ett fantastiskt fackförbund!

Gästföreläsare kommer fortsätta denna spännande kväll i sann anda. Fredag den 7 april 2017 är en dag som för evigt ändrade Sveriges tankesätt kring terrorhot. En lastbil färdades i hög hastighet ner för den befolkade Drottninggatan i rusningstid mitt i centrala Stockholm. På eftermiddagen fick Göran Svensson ett samtal av en kollega: “Göran, skärp dig nu. Det är på riktigt”.

Göran Svensson är idag pensionär men arbetade i många år som brandingenjör på Storstockholms brandförsvar och arbetade förebyggande med terrorhot. Göran kommer vara kvällens gästföreläsare och berätta om arbetet innan, under och efter Terrordådet på Drottninggatan 2017.

Efter denna intressanta gästföreläsning går vi tillsammans till STUK och avnjuter en härlig måltid i varandras sällskap.

  • DATUM: 14/10
  • TID: 18:00
  • PLATS: C305

Deadline för anmälan: 6/10 kl 23:59.
Maxantal: 45 studenter.
Först till kvarn.

FACK IT är ett samarbete mellan brandingenjörsprogrammet på LTU och SVEBRING (Sveriges Brand- och Riskhanteringsingenjörer)

 

Detaljer

Datum:
14 oktober
Tid:
18:00 - 22:00

Plats

C305

Anmälan är stängd för det här eventet.