Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Säkerhetspartner bjuder på middag

18 april, 2018 08:00 - 17:00

Hej!

Efter som att det är påsk och vi även förstått att ni haft intensiva tentaperioder har vi bestämt oss för att förlänga anmälningstiden ett par dagar till den 4 april. Vi ser verkligen fram mot er anmälan.

Som vi skrivit tidigare så går det riktigt bra för oss på Säkerhetspartner; vi har en härlig stämning bland våra medarbetare och ett högt inkommande flöde av projekt som ger oss utmaningar, variation och stabilitet. Vi letar därför efter fler framtida medarbetare och vill gärna komma i närmare kontakt med er brandingenjörsstudenter.

För att göra mötet mer personligt och givande skulle vi vilja bjuda ut sex stycken studenter på middag i Lund respektive Luleå enligt följande tider:

–          Lund; 25 april, kl. 18.00

–          Luleå; 18 april, kl. 18.00

Det spelar självklart ingen roll vilken middag ni vill gå på utifrån studieort, anmäl intresse till den ort som passar bäst.

Vi vill att ni skickar in CV och några rader om er själva, inkluderat en beskrivning om hur ni ser på era framtida jobb efter avslutad utbildning.

Vi behöver intresseanmälningarna senast den 4 april, skickas till nedan angivna mailadress.

Mer om oss finns att läsa på www.sakerhetspartner.se, alternativt är det fritt fram att återkomma med intresseanmälan och/eller frågor till mig, se kontaktuppgifter nedan.

 

Med önskan om en riktigt glad påsk!

Ann-Catrin Sandström
____________________________________

Konsultchef

Brandingenjör/Civ ing Riskhantering

Mobil: +46 70 694 77 05

E-post: ann-catrin.sandstrom@sakerhetspartner.se

Åldermansgatan 10, 227 64 Lund, Sweden

www.sakerhetspartner.se

logga

Detaljer

Datum:
18 april, 2018
Tid:
08:00 - 17:00