Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Willis Tower bjuder på Arbetsmarknadskväll

8 maj, 2019 16:30 - 18:30

Den 8/5 kommer Willis Tower och berättar om sin verksamhet för oss.

Tid: 16:30-18:30

Plats: E632

Det kommer bjudas på matig baguette med dryck!

Vilka är Willis Tower?

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) är ett ledande globalt försäkringsförmedlings-, teknik- och konsultbolag. Med rötter tillbaka till 1828 har Willis Towers Watson över 45 000 anställda i mer än 140 länder och marknader.

Vi utformar och levererar råd och tekniklösningar som optimerar hantering av kapital, sak- och personrelaterade risker, anställningsförmåner, belöning och övrigt humankapital. Vi är ett globalt företag som genom lokal närvaro och expertis kan erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade till lokala trender, marknader och lagstiftning. Genom kompetens, professionalism, engagemang och kundfokus hjälper vi kunder runt om i världen att vända risk till tillväxtmöjligheter.

I Sverige inleddes verksamheten 1979 och idag är vi en av landets ledande rådgivare inom ersättningsrelaterade områden, pensioner och vidare förmåner, aktuariella tjänster (liv och sak), samt risk- och försäkringsförmedling inom sakförsäkringsområdet. Vi är cirka 200 medarbetare i Stockholm (HK), Göteborg och Malmö.

Willis Towers Watson är dessutom tillsammans med Max Matthiessen, en av Nordens största liv- och sakförsäkringsförmedlare.

Välkommen att läsa mer på www.willistowerswatson.com

 

//Arbetsmarknad

Detaljer

Datum:
8 maj, 2019
Tid:
16:30 - 18:30

Anmälan är stängd för det här eventet.